Crematie of begrafenis, wij begeleiden u bij de juiste keuze

Elke uitvaart vatten wij zeer serieus op, we leveren altijd maatwerk. De vraag ‘wat kost een uitvaart?’ is dus niet zomaar te beantwoorden, omdat dat afhankelijk is van vele factoren. Een begrafenis of crematie? Ook hierbij komen prijsverschillen voor.

Welke uitvaart u ook kiest voor uw dierbare, wij hebben ons bedrijf efficiënt ingericht, waardoor wij de juiste tarieven kunnen hanteren. Hierdoor komt u nooit achteraf voor onprettige verrassingen te staan. U kunt altijd rekenen op een eerlijk advies en een deskundige aanpak van de voorbereidingen.

Door de multiculturele samenstelling van de bevolking in Rotterdam e.o. worden wij regelmatig geconfronteerd met mensen die in hun geboorteland begraven willen worden. Wij hebben ons gespecialiseerd in repatriëring. Hiervoor is een goede kennis van de regels en nodige documenten in de verschillende landen nodig. Wij hebben ons goed verdiept in deze materie en kunnen u ook hierbij goed van dienst zijn. Voor meer informatie of een afspraak adviseren wij u om contact met ons op te nemen.